Geld verdienen met beleggen
Geld verdienen met beleggen
Geld verdienen met beleggen

Review Plus500


Plus 500 logo

Slim beleggen met Plus500

Als het aankomt op beleggen, is Plus500 CY Ltd één van de meest gevestigde namen. Plus500 CY Ltd is een online broker waarbij gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Dit van oorsprong Cypriotische bedrijf heeft al veel tevreden gebruikers in heel Europa, dus ook in Nederland. Via deze online broker heb je de nodige mogelijkheden qua beleggen.

Van grondstoffen tot CFD’s

Je kunt bijvoorbeeld in diverse producten handelen. Op de site van Plus500 vind je alle mogelijkheden bij elkaar, maar we hebben hier alvast een handig rijtje opgesteld: met deze broker kun je handelen in aandelen, maar ook in grondstoffen, valuta en indices. Plus500 heeft internationale certificaten, zodat je zeker weet dat je investering goed zit. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk handelen in grondstoffen als olie, goud, en aardgas, maar ook in CFD’s uit diverse landen. Doordat Plus500 een breed netwerk heeft in uiteenlopende landen, is er een uiterst divers aanbod.

Voordelen van Plus500

Natuurlijk wil je bij het uitzoeken van een online broker weten wat de voordelen en nadelen zijn. Een voordeel dat je bij veel brokers terugvindt is dat je op een overzichtelijke manier kunt handelen. Plus500 heeft daarnaast ook unieke voordelen.
  • In tegenstelling tot veel andere brokers kun je de software van dit bedrijf gewoon in het Nederlands gebruiken.
  • De software wordt tevens als zeer gebruiksvriendelijk ervaren.
  • Daarnaast kun je rekenen op een handige risicowaarschuwingen.
  • Waarschuwingen bij risico
  • Je ontvangt na registratie direct 25,00 bonus (de T&C gelden).

Zijn er ook nadelen bij Plus500?

Kleven er ook nadelen aan, vraag je je waarschijnlijk af. Hoewel Plus500 een zeer betrouwbare en gebruiksvriendelijke beleggingservaring levert, zijn er inderdaad wat nadelen te noemen. Of de voordelen opwegen tegen de nadelen kun je het beste voor je zelf bepalen.
  • Automatisch uitloggen na een paar minuten van afwezigheid kan als vervelend zijn.
  • Met het hefboomeffect loopt je vermogen meer risico.
  • Er kan worden gevraagd om je identiteitsbewijs op te sturen.


Website van Plus500 Let op: Plus500 is een CFD dienst. Met beleggen kun je je vermogen verliezen.

Ga naar: